10 думок, що допоможуть впевнено йти вперед

Читай також

  • Наскільки ми послідовні у своїх думках, словах, учинках та як цього досягнути
  • Як пізнання себе допоможе сприймати ближніх
  • Владика Венедикт пояснив, як пов’язані гроші і життя
        • 10 думок, що допоможуть впевнено йти вперед

          Йдучи в мандрівку невідомими місцями, ми потребуємо певних орієнтирів, щоб не заблукати і почуватися безпечно. Життя — це теж подорож. І тут навіть складніше, бо дорога в кожного своя. Хоча все ж певні правила, думки, орієнтири допомагають нам і часто навіть стають спонукою іти далі.

          1. Далеко не все в житті ми здатні передбачити. Та можемо кожну ситуацію сприймати, як шанс від Господа. Коли все добре, — радій і ділися радістю з іншими. Коли ж переживаєш якісь труднощі — будь певен, що це стане потужним досвідом, яким зможеш керуватися і поділитися.

           

          1. Життя — це пригода. Тож щодня старайся відкривати для себе щось нове. Твій життєвий шлях — унікальний, тож сприймай кожен поворот із вдячністю!

           

          1. Немає досконалих людей. І це саме недосконалість допомагає вигартовувати в нас чесноти: терпіння і лагідність. Дякуй їм за те, що вони теж сприймають твою недосконалість.

           

          1. Найважливіше і найцінніше не можна зважити, виміряти, помацати — лише пережити разом із найдорожчими людьми, приймаючи їх, як дарунок Бога.

           

          1. Ми стільки зусиль докладаємо, щоб змінити один одного, що врешті губимо найважливіше — безумовну любов. Так, любити без умов — складно. Та той, хто прийняв любов від Небесного Отця без умов до себе зможе любити так ближнього.

           

          1. Щоб бути доброю дружиною необхідно багато мудрості і терпіння. А щоб бути чоловіком потрібна мужність і сміливість. Закласти сім’ю — легко, розвивати — ціла наука, зберегти — велике мистецтво, прожити ціле життя разом — найбільша перемога. Дбайте один про одного на життєвій дорозі, щоб не впасти.

           

          1. Бути батьком або матір’ю — це бути в подобі Бога. Творити долю і творити наступне покоління може тільки той, хто покладається на Отця і розуміє силу жертви Христа.

           

          1. Ти можеш вражати красивими промовами, відпрацьованими навичками, але люди запам’ятають тільки те, що відчували і переживали, поруч із тобою.

           

          1. При безлічі життєвих ролей незмінно є тільки твоя справжня сутність. Головне завдання — розкрити її. Тоді у всіх ролях зможеш досягнути досконалості і життєвої гармонії.

           

          1. Рух вперед дає розвиток і цілеспрямованість. Але на цьому шляху варто робити зупинки, щоб запитати себе: заради чого я рухаюся? Яка моя мета? Кому від цього краще?

           

          Підготувала Наталія ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Наскільки ми послідовні у своїх думках, словах, учинках та як цього досягнути
        • Як пізнання себе допоможе сприймати ближніх
        • Владика Венедикт пояснив, як пов’язані гроші і життя
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"